Felhasználói információk
Regisztráltam egy felhasználót, de nem kaptam visszaigazoló levelet!
Írj egy levelet a(z) megamixtracker@gmail.com címre, melyben legyen benne a regisztráció során megadott Felhasználóneved, majd aktiválunk. Ha ez megtörtént értesítünk, és be fogsz tudni lépni az oldalra.

Elfelejtettem a felhasználói nevem vagy jelszavam!
Ezen az oldalon újrakérheted e-mailben! (Klikk)

Megváltoztathatom a felhasználói nevem?
A felhasználói nevek NEM változtathatóak meg!

Törölhetem a regisztrált felhasználói nevem?
Jelenleg nincs lehetõség erre.

Micsoda az a 'Megosztási arány'?
Kattints a Profil, linkredre és ott mindent megtalálsz!

Fontos különbség van az általános megosztási arány és az egyes torrentek feltöltésénél / letöltésénél látható arányok között. Az általános arányod a regisztráció óta fel és letöltött mennyiségbõl adódik. A torrenteknél látható fel-letöltések - amit pl. a kliensed is mutat - az az arány, ami csak az adott torrentre vonatkozik.

Két feliratot is láthatsz az arány számadata helyett: 'Inf.', ami az Infinity (végtelen) rövidítése, ami azt jelenti, hogy le nem töltöttél semmit, amíg fel esetleg sokat (a fel/letöltés végtelen lesz); '---' vagy '0', ami azt jelenti hogy nem megállapítható az arányod 'non-available', és amit akkor látsz ha még nem töltöttél se le, se fel semmit (a fel / letöltés = 0/0). A megosztási arány egy számított érték. 'Arány' = 'összes feltöltés' / 'összes letöltés'. Minél nagyobb ez az arány, annál jobb.

Mi az a slot?
Ennyi le és feltöltésed lehet egyszerre az oldalról.

Elvesztettem a letöltési jogom, most mit csináljak?
2 lehetõséged van: 1. Elkezded seedelni amit eddig letöltöttél és a torrentben található összes fájllal rendelkezel. 2. Más odlalról letöltesz olyan torrentet ami itt fennt van, és elkezded seedelni.

Miért jelenik meg az IP-cím a felhasználói adatok között?
Csak Te és az oldal moderátorai lathatják az IP-d és az e-mail címed. A többi felhasználó nem látja ezeket az információkat.

Nem tudok belépni!
Néha elõfordulhat ez a probléma MSIE böngészõ használata estén. Zárj be minden Internet Explorert, és nyisd meg a Control Panel-en az internet Options-t. Nyomd meg a Delete Cookies gombot. Ezután probálj újra belépni...

Miért vagyok passzív módban?
A tracker szerint tûzfalad, vagy NAT-od van és nem tudsz bejövõ TCP kapcsolatot fogadni. Ez azt jelenti, hogy a többi felhasználó nem tud hozzád kapcsolódni, csak Te hozzájuk. De csak azokhoz kapcsolódhatsz, akik aktív módban vannak. Két passzív módban lévõ felhasználó nem tud egymáshoz kapcsolódni. Ha veled együtt sokan vannak egy torrentnél passzív módban, lelassulhat a letöltés, hiszen mindenki csak a kevés számú aktív felhasználótól tudna tölteni.

Ezért próbálj aktív módban lenni. A problémára megoldás lehet az, hogy a tûzfalon és/vagy a NAT-on a megfelõ portokon (amiket a BitTorrent kliens használ, ez a legtöbb kliensnél beállítható) engedélyezed a befelé jövõ TCP/IP és UDP/IP kapcsolatot.

További információk:

PortForward
HUPWiki: NAT

Mi az az 'azonosítókulcs' (passkey)?
Az azonosítókulcs egy 16 karakterbol álló (hexadecimális) kulcs, minden felhasználó egyedi kulccsal rendelkezik. Amikor letöltesz egy torrentet akkor az azonosítkulcs automatikusan hozzáadódik a torrent fájlhoz. Ezáltal a tracker tudni fogja, hogy ki tölti a torrentet. Nem szükséges IP alapján azonosítani a felhasználókat.

Mindig tartsd biztonságban az azonosítókulcsod!!!
A Beállítások-ban tudsz új azonosítókulcsot készíteni, ha szükségét érzed (pl.: valaki más tölt le a Te felhasználóddal). Ha új kulcsod van, akkor a gépeden lévõ torrenteket már nem tudod használni (nem fog elindulni a letöltés, 'Invalid passkey' hibaüzenetet fogsz kapni), újra le kell töltened mindet!
Hozzáadva: 2013-04-26 17:05:06 | Utoljára módosítva: 2013-04-26 17:15:01 | Vissza

© 2010 - 2024 MegamixTracker | MegaUI verzió: 2.5 Beta | Generálás: 0.0527 mp | Mem: 520.95 KB